Skip links

rookruimte of rookcabine evenementenhal

Roken

in een evenementenhal

Tijdens een groot feest, evenement of een beurs zijn er veel bezoekers in een evenementenhal. Het doel is dat ze zo lang mogelijk binnen blijven en in contact komen met potentiële klanten. Tijdens een groot feest is het ook belangrijk dat de bezoekers binnen blijven in verband met het maken van omzet op consumpties. Al met al ligt de focus op bezoekers die van alle voorzieningen worden bediend, zodat ze niet naar buiten hoeven om te roken. Roken in de evenementenhal is een verstandige keuze. Rokende bezoekers voor de deur niet representatief en kunnen ze daar voor overlast zorgen.

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

Welke tabaksrookoplossing is het beste voor een evenementenhal?

In een evenementenhal is het belangrijk dat men de mogelijkheid heeft om te roken, maar de rookruimte moet niet te gezellig worden. Immers, op die locatie wordt geen omzet gemaakt. Het wordt aangeraden om geen stoelen in een rookruimte plaatsen om te voorkomen dat de bezoekers te lang blijven zitten.

Over het algemeen zijn er twee soorten oplossingen te bedenken voor een evenementenhal. Het hangt echter wel van de beschikbare ruimte af. Is er veel ruimte beschikbaar is een rookruimte het meest voor de hand liggend. Hierin wordt een rookafzuiger geïntegreerd. Het meest effectief is om hier te kiezen voor een luchtreiniger (de Grace luchtreiniger of een VisionAir luchtreiniger). Het zijn plug-and-play oplossingenen de tabaksrook kan goed worden verwijderd door middel van recirculatie. Bovendien hoeft er geen hak-en-breek werk plaats te vinden omdat er geen buizen of kanalen in de rookruimte aangelegd worden. Een luchtreiniger is snel te installeren en door zijn mobiele en stand-alone constructie altijd te verplaatsen naar een andere ruimte.

Indien de ruimte beperkt is kiest men beter voor een rookcabine in een evenementenhal. De rookcabines zijn groot genoeg om met meerdere personen in te staan, omsnel maar toch aangenaam een sigaret te roken. De rookcabines zijn overal te plaatsen doordat ze stekkerklaar zijn en hebben geen afzuigkanaal nodig naar buiten. Ook in een rookcabine is het filterprincipe gebaseerd op recirculatie. Het recirculatiesysteem filtert de lucht van tabaksrook en blaast de schone lucht terug. Zonder geuren en overlast van de tabaksrook.

Vragen of gratis advies nodig?

Zijn er vragen over de tabaksrookafzuigingof wenst u een gratis inventarisatie op locatie? Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op: