Skip links

Euromate voorziet coffeeshop van luchtreiniging

Geuroverlast en tabaksrook

in een coffeeshop

Vanwege het rookverbod zijn tegenwoordig de meeste coffeeshops ingedeeld in 2 ruimtes. Enerzijds een ruimte om wiet te roken en anderzijds een ruimte wat te drinken of te eten. Sinds het rookverbod moeten die twee activiteiten strikt van elkaar worden gescheiden. De geur van wiet is sterk en zorgt vaak voor overlast in de ruimte waar men zit te eten of drinken. Heeft u problemen in de binnenlucht van wiet? Een luchtreiniger van Euromate is hiervoor de perfecte oplossing. Euromate heeft verschillende luchtreinigers die de problemen in de binnenlucht kunnen oplossen. Het hangt van het probleem af welk filter in de luchtreiniger wordt geplaatst.

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

Welke geuroplossing is het beste voor een coffeeshop?

Het gewijzigde rookbeleid geldt ook voor coffeeshops. Een belangrijke verandering is dat in de rokersruimte van coffeeshops geen drankjes mogen worden geserveerd. Dat moet in een andere ruimte gebeuren. In de rokersruimte dient goede afzuiging aanwezig te zijn om de sterke geur van wiet en cannabis te verdrijven. Rechtstreeks naar buiten afvoeren is niet altijd de beste oplossing omdat daarmee in de omgeving van de coffeeshop hinder kan zijn van wietgeur. Een coffeeshop moet rekening houden met buurtbewoners en zal dus zoveel mogelijk ‘hinder’ van de wietgeur moeten vermijden. De geur kan overigens ook als vervelend worden ondervonden voor bezoekers en personeel in de coffeeshop die uitsluitend wat komen eten of drinken. Een goed afzuigsysteem met geurfilters kan dit probleem oplossen. Euromate adviseert in dit soort situaties een luchtreiniger met een CarbonMax filter. Het CarbonMax filter neemt de geuren en tabaksrook op zodat er geen overlast kan zijn in de omgeving.

Een luchtzuiveraar verwijdert de geuren d.m.v. recirculatie (dus geen afvoerbuizen en kanaalwerk naar buiten). Een luchtreiniger (de Grace luchtreiniger of een VisionAir luchtreiniger) is bovendien makkelijk qua installatie (geen hak-en-breekwerk) en sowieso makkelijk te verplaatsen.

Vragen of gratis advies nodig?

Zijn er vragen over de afzuiging en filtering van wietgeur? Wenst u een gratis inventarisatie op locatie? Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op: