Skip links

Luchtreiniger om geuroverlast en tabaksrook in een coffeeshop verhelpen

De geur van wiet is sterk en zorgt vaak voor overlast in de ruimte waar men zit te eten of drinken. Vanwege het rookverbod zijn tegenwoordig de meeste coffeeshops ingedeeld in 2 ruimtes. Enerzijds een ruimte om wiet te roken en anderzijds een ruimte wat te drinken of te eten. Sinds het rookverbod moeten die twee activiteiten strikt van elkaar worden gescheiden. Heeft u problemen in de binnenlucht van wiet? Een luchtreiniger van Euromate is hiervoor de perfecte oplossing. Euromate heeft verschillende luchtreinigers die de problemen in de binnenlucht kunnen oplossen. Het hangt van het probleem af welk filter in de luchtreiniger wordt geplaatst.

De oplossing waar rokers en niet-rokers prima samen kunnen zijn

  • De effectieve luchtreiniger is een plug & play systeem die tabaksrook filtert en schone lucht de ruimte inblaast.
  • Energiezuinig, verwarmde en gekoelde lucht wordt beter verspreid
  • Minder kosten van schoonmaak: minder vervuiling in de lucht dat neerdwarrelt.
  • Filter op effectieve wijze tabaksrook uit de lucht

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op

ZIJ HALEN OPGELUCHT ADEM

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

Wat zeggen onze klanten

“Mijn collega’s worden zelf niet meer stoned van de lucht en houden zo hun koppie erbij!”
Eigenaresse The Old Church

“De zwarte ingebouwde luchtreinigers vallen weg in het zwarte plafond, functioneel en praktisch.”
Operationeel Directeur, Merkur Casino

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Welke geuroplossing is het beste voor een coffeeshop?

Het gewijzigde rookbeleid geldt ook voor coffeeshops. Een belangrijke verandering is dat in de rokersruimte van coffeeshops geen drankjes mogen worden geserveerd. Dat moet in een andere ruimte gebeuren. In de rokersruimte dient goede afzuiging aanwezig te zijn om de sterke geur van wiet en cannabis te verdrijven. Rechtstreeks naar buiten afvoeren is niet altijd de beste oplossing omdat daarmee in de omgeving van de coffeeshop hinder kan zijn van wietgeur. Een coffeeshop moet rekening houden met buurtbewoners en zal dus zoveel mogelijk ‘hinder’ van de wietgeur moeten vermijden.

Luchtreiniger

De wietgeur kan ook als vervelend worden ondervonden voor bezoekers en personeel in de coffeeshop die uitsluitend wat komen eten of drinken. Een goed afzuigsysteem met geurfilters kan dit probleem oplossen. Euromate adviseert in dit soort situaties een luchtreiniger met een CarbonMax filter. Het CarbonMax filter neemt de geuren en tabaksrook op zodat er geen overlast kan zijn in de omgeving.

Een luchtreiniger verwijdert de geuren d.m.v. recirculatie (dus geen afvoerbuizen en kanaalwerk naar buiten). Een luchtreiniger (VisionAir luchtreiniger) is bovendien makkelijk qua installatie (geen hak-en-breekwerk) en sowieso makkelijk te verplaatsen.