Omzeilende links

GEZOCHT: commercieel adviseur (binnendienst) voor een industrieel product (20 u p/week, te Breda)

shutterstock_457802452

Over Euromate

Euromate zorgt ervoor dat mensen pure lucht kunnen inademen. Wij bieden hoogwaardige, moderne producten aan voor de verbetering van binnenluchtkwaliteit. Onze jarenlange ervaring, expertise en servicegerichtheid stellen ons in staat effectieve luchtreinigingsoplossingen te leveren aan onze (internationale) klanten. Euromate is opgericht in 1975 en heeft ruim 50 medewerkers in dienst. Wij hebben eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast verkopen wij, via een netwerk van erkende distributeurs, in meer dan 45 andere landen. Voor ons callcenter, bestaande uit 4 medewerkers, op het hoofdkantoor in Breda zoeken wij een enthousiaste commercieel adviseur (binnendienst) om afspraken te maken voor onze commerciële buitendienst ten behoeve van een industriële luchtreiniger.

De functie

Als commercieel adviseur (binnendienst) fungeer je als leadgenerator voor onze organisatie. Je bent continue bezig om bedrijven aan ons te binden door middel van telefonisch contact. Het gaat om industriële bedrijven met grote binnenruimtes waar vervuiling in de lucht hangt, zoals (grote) bedrijfshal(len) en magazijnen. Je gaat zakelijke klanten  (business-to-business) bellen en interesseren voor een bezoekafspraak. Soms bel je ‘koud’ uit bellijsten en soms vanuit bestaande relaties uit ons CRM systeem. Het gaat om ongeveer 20 uur verdeeld over 4 uur ’s ochtends of ’s middags tijdens kantooruren. De commercieel adviseur rapporteert aan de Lead Marketeer. 

Functie eisen

  • MBO werk- en/of denkniveau
  • Een goede telefoonstem en uitstekende beheersing van de Nederlandse of Vlaamse taal
  • Vlotte communicatieve gespreksvaardigheden
  • Commercieel ingesteld; het woord “nee” is eerder een uitdaging dan een teleurstelling
  • Affiniteit met business-to-business gesprekken
  • Resultaatgericht en overtuigingskracht
  • Tact- en doorzettingsvermogen
  • Het is een sterke pré als je aantoonbare ervaring hebt met outbound B2B bellen

Interesse?

Heb jij lef en weet jij potentiële klanten te verleiden tot de noodzaak van schone lucht en een afspraak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem voor meer informatie contact op met Michiel Magermans, Lead Marketeer: T +31 (0)76 5789577.

Je sollicitatie met schriftelijke motivatie en curriculum vitae kun je richten aan Marian Herrijgers, HR Manager: E  Marian.Herrijgers@euromate.com.

 

Lees Interacties