Skip links

Reken af met overlast door geuren en gassen

Overlast door geuren en gassen is een groot probleem bij veel bedrijven. Met name in de horeca en zware industrie hebben medewerkers te maken met geuren en gassen die ook nog eens zeer slecht zijn voor de gezondheid! U kunt last krijgen van hoofdpijn en irritatie aan de ogen en luchtwegen. Dit moet u voorkomen! Gelukkig biedt Euromate professionele geurbestrijding zodat uw problemen worden opgelost!

De voordelen van geurbestrijding

Het bestrijden van geuren en gassen brengen voor veel bedrijven enorme voordelen met zich mee. Zie bijvoorbeeld onze referenties voor de positieve ontwikkelingen van bedrijven die Euromate heeft geholpen aan goede luchtreiniging. Naast het tegen gaan van overlast door geuren en gassen, kunt u zo ook indirect besparen op andere kosten. Zo creëert u een gezondere werkomgeving voor uzelf, uw medewerkers, klanten en hebben machines minder last van uitval. Onderstaand een opsomming van voordelen die onze oplossingen teweegbrengen en waar we trots op zijn:

  • Een schone binnenlucht en daardoor een gezonde werkomgeving.
  • Een besparing tot wel 70% op schoonmaakkosten.
  • Bespaar tot 30% op energieverbruik en op onderhoudskosten.
  • Een verminderd ziekteverzuim tot maar liefst maximaal 40%.

Meer weten?

Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Geuroverlast tegengaan met effectieve luchtreinigers

Vanuit diverse gezondheidsinstanties komt er steeds meer aandacht voor geuren en gassen in de (werk)omgeving van mensen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reactiegassen bij het lassen, de chemische geur van verf en chloor maar ook lichaamsgeuren. Personeel krijgt daarbij ongemerkt veel vervuiling in de longen. Diverse onderzoeken tonen aan dat beroepsmatige blootstelling aan bijvoorbeeld Ethyleenoxide het risico op kanker vergroot. Restaurants, café’s en kantines, maar ook fysiotherapeuten, tandartsen, verzorgingshuizen, textielverwerkers en kinderdagverblijven hebben last van geuren en gassen.

Met professionele geurbestrijding kunt u dit probleem grondig aanpakken. Euromate biedt de oplossing met haar kwalitatief hoogwaardige luchtzuivering producten. Deze producten zijn gespecialiseerd in het afzuigen van geuren en gassen. Voor iedere situatie biedt Euromate een oplossing. Van industriële geurbestijding in grote magazijnen tot luchtreinigers in kantoren en andere kleinere ruimtes.

Geurbestrijding voor wie?

Euromate heeft diverse mogelijkheden om overlast door geuren en gassen tegen te gaan. Hierbij wordt altijd maatwerk geleverd omdat niet elk bedrijf hetzelfde is. Voor kleine ruimtes is de VisionAir met gepersonaliseerd filterpakket een goede oplossing. Liever een industriële afzuiging? Dan is het HF/SF luchtreinigingssysteem erg geschikt. Wilt u ook weten wat Euromate voor uw bedrijfspand kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zij gingen u voor!

“Het is een geruststelling voor het El Gaucho management dat zij niet meer zullen worden geconfronteerd met klachten over stank afkomstig van hun restaurant.”
De heer Daniel Zvi, eigenaar El Gaucho Argentinian Steakhouse

“Wat vooral opvalt sinds de ingebruikname van de luchtreinigers, is dat pieken van geuroverlast kleiner zijn en dat de luchtkwaliteit zich snel herstelt tot normale waarden.”
De heer J. van ‘t Walderveen, manager bedrijfsvoering bij DiaPriva

Branches die problemen ervaren met geuren en gassen

Horeca | Amusement

Weg met vieze, vettige geuren en gassen!

Industrie | Ambachten

Vrijgekomen geuren en gassen blijven niet hangen

Onderwijs | Kinderopvang

Ongelukjes zijn niet lang in de ruimte te ruiken

Overheid

Een publieke functie vraagt om schone lucht zonder geuren en gassen

Sport

Voorkom dat zweet en (lijf)luchten blijven hangen

Zorg | Medisch

Werk prettig zonder (lijf)geuren en -gassen

Onze werkwijze

Bij Euromate staan we erop om organisaties te helpen de kwaliteit van de binnenlucht te waarborgen. Wij geloven erin dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen. Euromate creëert een gezonde leef- en werkomgeving door kwalitatief hoogwaardige geur oplossingen aan te bieden. Dankzij meer dan 45 jaar aan ervaring en expertise realiseren we effectieve oplossingen. Om u de kwaliteit van onze producten te garanderen, bieden wij een uitstekende servicedienst. Hiermee verlengen we de levensduur van de apparatuur en ontzorgen wij u met complete luchtreiniging.

Meer weten?

Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. In onze andere blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.