Skip links

Fysiotherapeuten opgelet! Euromate is vanaf heden partner van Fydee

Bent u eigenaar of vertegenwoordiger van een fysiotherapiepraktijk? Wilt u alle tools binnen handbereik om uw praktijk naar een nog hoger niveau te managen? Fydee staat binnen de branche voor ontzorging, professionalisering, ontwikkeling, samenwerking en groei.

Fydee gelooft in de toegevoegde waarde van Euromate omdat schone lucht een noodzaak is voor zowel de patiënt als de fysiotherapeut/medewerker. Veel praktijken kampen met problemen vanwege beperkte ventilatiemogelijkheden, onaangename geuren (b.v. zweet, tabaksrook, parfum, medisch behandelmateriaal) of van bacteriën/virussen en fijnstof (COPD-patiënten). Daarom zijn we sinds afgelopen maand partner geworden van dit landelijk kwaliteitsnetwerk voor fysiotherapiepraktijken.

Wat doet Fydee?

Fydee ondersteunt haar netwerk met:

  • Individueel advies in de praktijk
  • Het delen van kennis
  • Het leren van elkaar
  • En het aanbieden van alle producten en diensten die van belang zijn om een fysiopraktijk succesvol te managen.

Hoe ziet onze samenwerking met Fydee er uit?

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner geworden van Fydee. Dit houdt in dat we de leden van Fydee ondersteunen met kennis en advies over een schoon binnenklimaat. Anderzijds tracht Fydee (daar waar nodig) de leden te attenderen op het belang van schone lucht.

Met elkaar succesvol 2016 tegemoet

Aankomende woensdag 9 december zijn we bij het Fydee Eindejaarscongres. Een bijeenkomst met interactieve workshops, demonstraties van de Fydee-partners (waaronder Euromate) en volop netwerkmogelijkheden. Als afsluiting deelt een van de meest gevraagde sprekers in Nederland ‘Jos Burgers’ het geheim tot de sleutel van succes:
‘De wet van Snuf’ – Succes begint met anderen iets geven.

Dit is een evenement dat u niet mag missen!
Klik hier voor meer informatie

Wilt u zich nog aanmelden? Wij hebben kortingsbonnen. Normaal kost een kaart €199, maar u krijgt als relatie van Euromate het congres voor €99 aangeboden.

Meld u van te voren aan met vermelding van uw unieke kortingscode: EuromateKorting

Wellicht to woensdag in Leiden.
Jan- Joris van den Riet

Lees Interacties