Skip links

FR - Een einde aan longklachten

in de gipskamer van het Eramus MC - Sophia

over deze case

FR - Eet geen houtstof

einde stofneus voor personeel van Holland Packing

over deze case

FR - Weg met oliedamp- en nevel

beschermt medewerkers én machines

over deze case

Qualité de l’air intérieur

bekijk

Extraction de poussière industrielle

bekijk

Fumée du tabac

bekijk

WERKEN IN EEN SCHONE BINNENLUCHT, DAT WIL IEDEREEN! REKEN AF MET FIJNSTOF, GEURTJES, VIRUSSEN, BACTERIEËN, GASSEN EN ROOK.

Euromate B.V.
Minervum 7324
4817 ZD Breda
Nederland

T +31 (0)76 5789 550
F +31 (0)76 5789 599
E request@euromate.com

Afdeling verkoop: 076 – 5789 552
Storing melden: 076 – 5789 570
Vragen Servicefactuur: 076 – 5789 570
Overige financiële vragen: 076 – 5789 565

Euromate is gespecialiseerd in luchtreiniging, wij helpen organisaties en mensen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. We doen dat omdat we geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven.

Wij zijn al meer dan 40 jaar expert in luchtzuivering en luchtfiltering. Onze ervaring, expertise en servicegerichtheid in luchtzuiveren maken het mogelijk om in iedere situatie met een kwalitatief hoogwaardige luchtzuiveraar een breed scala aan verontreinigende stoffen effectief uit de binnenlucht te verwijderen.

Euromate is een wereldwijd toonaangevend leverancier van luchtreinigers met verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. In de rest van de wereld worden wij vertegenwoordigd door geautoriseerde distributeurs in meer dan 40 landen.

EUROMATE-DISTRIBUTEUR WORDEN
Er gebeurt veel in de wereld op het gebied van schone lucht! Wil je op de hoogte blijven van het laaste nieuws?
SCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF

PROFESSIONELE LUCHTREINIGERS, PROFESSIONELE LUCHTREINIGING EN LUCHTZUIVERING

Luchtreinigers van het merk Euromate reinigen de binnenlucht. In branches zoals het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, bij de tandarts, de kapper, de coffee shop en bij de schoenmaker wordt de binnenlucht continu vervuild door o.a. tabaksrook, fijnstof, kleine haardeeltjes, nare geuren, virussen, bacteriën gassen, sick building syndrome en kwikdampen. De lucht zuiveren is eenvoudig met de Euromate luchtreinigers: de lucht in een ruimte wordt continu professioneel gereinigd. De luchtzuiveraar trekt de vervuilde lucht naar zich toe, reinigt deze lucht en brengt vervolgens de schone lucht weer terug in de ruimte. De meest schadelijke luchtvervuiling is onzichtbaar.

Met de industriële luchtreinigers uit de HF-lijn heeft Euromate ook dé oplossing die aansluit bij de behoeften binnen industriële gebouwen en productiebedrijven. Industriële stof- afzuiging voor: fijnstof, houtstof, papierstof, droog stof, lasrook, olienevels, gasen en dampen.

EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR VERVUILING IN DE BINNENLUCHT

Naast geur, stof, rook en vet zijn er vele andere soorten luchtvervuilers, zoals pollen, virussen, roet, microbiologische verontreiniging, aërosolen, gassen of haardeeltjes. Deze zweven in de lucht en worden ingeademd wat verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Luchtfiltering zorgt ervoor dat de lucht schoon en fris blijft.

VOORDELEN VAN LUCHTZUIVERING MET EUROMATE-LUCHTREINIGERS

Onze professionele luchtzuiveraar verzekert dat de lucht in uw organisatie continu gezuiverd wordt en heeft verder de volgende voordelen:

  • Creëert een schone en gezonde binnenlucht
  • Geen last meer van bedompte luchtjes, nare geurtjes en stank
  • Verlaagt ziekteverzuim
  • Verlaagt schoonmaakkosten
  • Verbetert productiviteit
  • Verlaagt stookkosten