Omzeilende links

Financieel medewerker met affiniteit voor personeelszaken

https://www.euromate.com/servicemonteur-belgie-gezocht-euromate/

OVER EUROMATE

Euromate zorgt ervoor dat mensen pure lucht kunnen inademen. Wij bieden hoogwaardige, moderne producten aan voor de verbetering van binnenluchtkwaliteit. Onze jarenlange ervaring, expertise en servicegerichtheid stellen ons in staat effectieve luchtreinigings-oplossingen te leveren aan onze (internationale) klanten. Euromate is opgericht in 1975 en heeft ruim 50 medewerkers in dienst. Wij hebben eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast verkopen wij, via een netwerk van erkende distributeurs, in meer dan 45 andere landen.

Voor ons hoofdkantoor in Breda zoeken wij per direct een: 

Financieel medewerker met affiniteit voor personeelszaken – fulltime 38 uur (32 uur is bespreekbaar)

 

DE FUNCTIE

Euromate is op zoek naar een enthousiast en gedreven nieuwe collega (teamplayer) om het finance-team te versterken. Wij bieden de Financieel Administratief medewerker de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen financial control & accounting en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De Financieel Administratief medewerker houdt zich bezig met het uitvoeren van de dagelijkse bedrijfsadministratie (nationaal en internationaal) voor de drie vestigingen. Tevens is het bewaken van de financiële processen en het voorbereiden van interne en externe rapportages een belangrijk onderdeel van het takenpakket. De Financieel Administratief medewerker rapporteert aan de Finance Manager.

De Financieel Administratief medewerker houdt zich o.a. bezig met:

 • Inboeken van facturen via een digitaal IFR;
 • Assisteren bij de gehele financiële administratie o.a. bij maandafsluitingen, BTW aangiftes, salarisrun
 • Accuraat, volledig en tijdig (dagelijks) verwerken bank- en kasmutaties;
 • Debiteurenbeheer Nederland en België;
 • Ondersteunen van de salaris- en personeelsadministratie. Uitvoeren van de personeelsadministratie (o.a. digitale dossiers, correspondentie W&S, vragen van medewerkers, enkele externe contacten). 

 

FUNCTIE EISEN

 • Een minimaal afgeronde MBO opleiding (niveau 4/MBA) met 1 à 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring
 • Ervaring in Exact Globe is een pré; gewend te werken met een ERP systeem
 • Gedegen kennis van het MS Office pakket;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en basis van Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Betrouwbaar en loyaal
 • Cijfermatig inzicht;
 • Zelfstandig, zorgvuldig, Accuraat
 • Woonachtig binnen een straal van maximaal 40 kilometer van Breda

 

Wij bieden: een interessante vervolgstap voor iemand die verder wil leren en ontwikkelen in het financiële vak. Vanwege de omvang van de organisatie maak je het hele financiële proces van A tot en met Z mee. Omdat het een gecombineerde functie betreft, leer je ook alles rondom de personeelsadministratie. Er is ruimte om gerichte cursussen te volgen. Geboden wordt een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket (inclusief 5 dagen ATV).

 

INTERESSE?

Neem voor meer informatie contact op met Marian Herrijgers, Finance & HR Manager: T +31 (0)76 5789583. Uw sollicitatie met schriftelijke motivatie en curriculum vitae kunt u richten aan Marian Herrijgers, Finance & HR Manager. E marian.herrijgers@euromate.com

Lees Interacties