Skip links

Heeft u vragen over Euromate of haar producten en services?

Selecteer hieronder een onderwerp om antwoorden op uw vragen te vinden! Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Algemeen

Wij helpen organisaties en mensen om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren. We doen dat omdat we geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven. Onze missie: “Mensen in staat stellen om pure lucht in te ademen over de hele wereld”
Luchtreiniging van Euromate is maatwerk. Wij willen namelijk dat het product uw luchtkwaliteitsprobleem oplost. Daarom gaan we graag eerst telefonisch of op locatie met u in gesprek om te bespreken waar het probleem zich bevindt, wat de inhoud van de ruimte is en welk filterpakket daar het beste bij past. Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk kennis van vele branches en de daarbij behorende luchtkwaliteitsproblemen. Dit nemen wij mee om ook direct luchtkwaliteitsproblemen op te lossen die wellicht minder zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt u het beste product wat uw probleem oplost én voor de beste prijs!
Euromate vind het belangrijk dat onze werkzaamheden geen verspreiding van het coronavirus veroorzaken. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om dit risico zoveel mogelijk te minimaliseren. Zo ontsmetten onze monteurs de machines en werken op verzoek met een mondkapje. Ook houden adviseurs en monteurs van Euromate te allen tijde 1,5 meter afstand en komen alleen binnen als er geen coronagevallen binnen het bedrijf bekend zijn. Tenslotte blijven medewerkers van Euromate thuis indien ze verdachte symptomen van het coronavirus vertonen. Op deze manier hoopt Euromate bij te kunnen dragen aan gezonde (werk)omstandigheden voor uw en ons personeel waarbij tegelijkertijd de continuïteit van onze dienstverlening niet in het gedrang zal komen.
Onze adviseurs krijgen steeds vaker de vraag hoe een werkomgeving coronaproof gemaakt kan worden wat betreft de ventilatie en schone lucht. En wat goede ventilatie nou eigenlijk inhoudt. Wat ons betreft is ventilatie niet los te zien van luchtreiniging. Wij delen graag een aantal tips om hiermee aan de slag te gaan. Klik hier voor de speciale thema-pagina!
Euromate staat in de belangstelling bij diverse media vanwege onze expertise op het gebied van luchtreiniging en luchtkwaliteit. Wilt u een aanvraag indienen voor een interview of zoekt u (marketing)materialen voor een verdiepend item, scriptie of dergelijke? Mail dan uw verzoek naar marketing@euromate.com en wij helpen u graag!
Veranderd er iets in de gegevens van uw bedrijf? Bijv. een ander (mail)adres, contactpersoon of dergelijke? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via ons contactformulier! Dit kan namelijk gevolgen hebben voor onze dienstverlening.
Jazeker! Euromate is te vinden op Facebook, LinkedIn en Youtube.

Aanschaf, levering en installatie

Hierover gaan we graag met u in gesprek, telefonisch of op locatie. Een adviseur van Euromate zal diverse dingen inventariseren (inhoud gebouw, problemen etc.) om tot een optimaal advies te komen.
Ja, Euromate heeft de VisionAir Blue Line MicrobeFree Global in het assortiment. Deze luchtreiniger kan het corona-virus uit de lucht filteren. Dit is onderschreven door onafhankelijke onderzoeksinstituten. Heeft u interesse in in dit type luchtreiniger? Vul dan ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen. Als u niet in Nederland of België woont, zal uw verzoek doorgestuurd worden aan uw lokale distributeur.
Onze luchtreinigers worden op maat gemaakt. De levertijd is dus afhankelijk van de complexiteit van de bestelling en varieert dus sterk. Vraag uw adviseur naar een indicatie. Zodra de luchtreinigers klaar voor installatie zijn maken we een afspraak met u.
Ja, dat is mogelijk. Vul ons contactformulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen. Als u buiten Nederland of België woont, zal uw verzoek doorgestuurd worden aan uw lokale distributeur.
Ja, dat kan. Bij sommige luchtreinigers kan het volume geprogrammeerd worden zodat de binnenlucht op de door u gewenste tijden extra of minder gereinigd wordt. Vraag uw adviseur om dit mee te nemen.

Storingen, service en onderhoud

De frequentie van de onderhoudsbeurten hangt af van de vervuilingsgraad in de betreffende ruimte. Bespreek met uw adviseur wat van toepassing is op uw situatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een goede inschatting maken op basis van het gemiddelde in de branche. Mocht dit onverhoopt toch te vaak of te weinig onderhoud zijn, neem dan contact met ons op om het service-interval te wijzigen.
Een storing kan voorkomen en verholpen worden door een van onze storingsmonteurs. Wij verzoeken u om te bellen met onze servicedienst +31 (0)76 5789 550 (voor Nederland) / +32 (0) 3 740 00 00 (voor België), of het contactformulier op de storingenpagina in te vullen. Woont u niet in Nederland of België? Neem dan contact op met de desbetreffende distributeur in uw land. Op deze manier hopen we u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Een onderhoudsbeurt wordt altijd minimaal 1 week van tevoren aangekondigd. Hierbij houden we rekening met uw openingstijden. Hierbij geven we ook een indicatie wanneer u de monteur kan verwachten. Dit is echter een richttijd, omdat de werkzaamheden van een monteur kunnen uitlopen.
Vervelend dat de aangekondigde servicebeurt niet uitkomt. We proberen dit binnen uw openingstijden te plannen. Meld dit via het contactformulier op onze 'Service & Onderhoud' pagina. Vermeld hierbij direct eventuele wijzigingen in uw openingstijden. Woont u niet in Nederland of België? Neem dan contact op met de desbetreffende distributeur in uw land. Op deze manier hopen we u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Een extra servicebeurt voor uw luchtreiniger is mogelijk. Meld dit via het contactformulier op onze 'Service & Onderhoud' pagina.
Ja dat kan. Meld dit via het contactformulier op onze 'Service & Onderhoud' pagina. Wij sturen u dan een digitale versie op.
De onderhoudsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd met een minimum van 1 jaar en wordt na afloop stilzwijgend verlengd met telkens een jaar. Na het eerste jaar is schriftelijke opzegging mogelijk met inachtname van 3 maanden opzegtermijn. Stuur uw opzegging naar: Euromate B.V., Postbus 5661, 4801 EB Breda, Nederland. Woont u niet in Nederland of België? Neem dan contact op met de desbetreffende distributeur in uw land. Op deze manier hopen we u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Er zit standaard een fabrieksgarantie 12 maanden op alle producten van Euromate na installatie bij opdrachtgever. Buiten de garantie vallen gebreken die geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van: normale slijtage, het niet-inachtnemen van bedienings- en onderhoudsvoorschriften, ander gebruik dan voor het beoogde doel, onkundige installatie, verkeerde instelling of behandeling door opdrachtgever of derden, wijziging van product door opdrachtgever of derden, gebruik van filters die niet bij Euromate zijn aangekocht, self-service die niet, niet volledig, niet correct of niet met de juiste frequentie is uitgevoerd. Let op: Bij ons VisionAir Blue Line of een Pure Air Shield 3300 geven wij 5 jaar garantie bij het afsluiten van een onderhoudscontract.