Skip links

Euromate neemt deel aan ’s werelds grootste vakbeurs voor logistiek en transport

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni in de Messe München. Plan je bezoek en ontdek innovatieve oplossingen via een directe dialoog met specialisten in uw branche.

Het team van Euromate-adviseurs ontvangt u graag op standnummer 241 in hal 4 voor een hapje, drankje én een prettig gesprek. Op de Euromate-stand maakt u kennis met de allernieuwste ontwikkelingen en unieke totaaloplossingen voor een stofvrije werkomgeving. Benieuwd hoe u tot maar liefst 90% stofreductie in uw industriële- en productieomgeving kunt realiseren? Dan is een bezoek op onze stand zeker de moeite waard!

Perfecte logistiek
Alle belangrijke spelers en innovaties op één plek transportlogistiek is het centrum van de wereldwijde logistieke sector. Transportlogistiek combineert innovatieve producten, technologieën en systemen met gebundelde expertise en een sterke verkoopfocus. Daarnaast wordt er ook een uitgebreid conferentieprogramma aangeboden. Bekende experts bespreken actuele onderwerpen en uitdagingen. Een overzicht van de onderwerpen die worden behandeld door het conferentieprogramma op transportlogistiek 2019 is hier beschikbaar om te downloaden.

Lees Interacties