Skip links

Euromate en Trend gaan voor een frisse wind

Een frisse wind heeft de afgelopen maanden stevig door ons pand gewaaid. Na jaren onder de vlag van Plymovent te hebben gewerkt gaan we sinds 1 januari 2015 verder als zelfstandig bedrijf. Voor een complete re-branding en een eigen uitstraling vonden we bij ons reclamebureau Trend reclame & advies een frisse wind die we zelf niet in het assortiment hadden.

Trend heeft voor ons een groot aantal communicatiemiddelen in een nieuwe huisstijl gekleed. Het resultaat zijn herkenbare ontwerpelementen die voor een eigen en unieke uitstraling zorgen. Naast het logo hebben ons briefpapier, het wagenpark, nieuwsbrieven en zowel corporate- en productbrochures een frisse uitstraling gekregen.

Online communicatie is sinds dit jaar een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarom is er vol ingezet op een professionele website die het makkelijker voor u maakt om de juiste informatie te vinden en met ons in contact te komen. Daarnaast hebben we een nieuwsgedeelte ingericht, waar we u op de hoogte houden van alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van schone lucht.

Samen met Trend en de webbouwers van Digivotion hebben wij goed nagedacht over de binnenkomst van u als bezoeker en de weg richting de juiste oplossing. Met diverse onderlinge verbanden in de website zorgen we ervoor dat producten en oplossingen aan elkaar gekoppeld zijn en u de juiste oplossing voor uw probleem binnen handbereik is.

Vandaag is het zover. Het laatste gedeelte van de website staat online. We zijn heel blij met de resultaten en hopen dat u zich snel eigen maakt in de nieuwe omgeving.

We zijn erg benieuwd naar uw mening en kijken uit naar uw reactie in het commentaar veld onderaan.

Lees Interacties