Skip links

Euromate biedt oplossingen voor de stikstofcrisis in Nederland!

Veel bouwprojecten en uitbreidingsplannen liggen momenteel stil door een uitspraak van de Raad van State op 29 mei 2019. Dit is een klap in het gezicht van zowel de overheid als de ondernemers in de getroffen sectoren. Ruim 18.000 projecten staan op de tocht. Het Programma Aanpak Stikstof (PAS) is volgens de Raad van State in strijd met de Europese regels die de Nederlandse Natura 2000-gebieden beschermen. Volgens deze Europese regels moet de (extra) uitstoot van stikstof direct gecompenseerd worden. In het PAS mocht dit achteraf. Helaas gaan de Europese regels boven de nationale regels. Gelukkig biedt Euromate oplossingen voor deze stikstofcrisis!

Waar kan Euromate u helpen?
De oplossingen van Euromate pakken de (extra) stikstof uitstoot direct aan door middel van een luchtzuiveringssysteem op locatie. Euromate kan, aan de hand van de (verwachtte) uitstoot, één of meerdere stikstof-filtersytemen leveren waardoor u weer verder kan met uw projecten.

Wat doen de oplossingen die Euromate u aanreikt?
In de lucht is stikstof altijd aanwezig, met of zonder bouwprojecten. De luchtzuivering van Euromate compenseert op locatie, tijdelijk of permanent, de uitstoot en stofoverlast van stikstof. Hierdoor kunnen vergunningen voor bouwprojecten in theorie weer worden verleend en stilgelegde projecten weer worden hervat. De oplossing die Euromate biedt zuigt lucht ter plaatse aan, zuivert deze van stikstof en blaast de schone lucht weer uit. Hiermee heft u de (extra) uitstoot op en voldoet u aan de regels.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze oplossingen of wilt u direct om tafel? Wij staan voor u klaar! Bel ons via 076 5789 550 of mail naar request@euromate.com.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw stikstof probleem? Laat hier uw gegevens achter (ovv ‘stikstof’).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees Interacties