Skip links

Ons eindejaarsgeschenk: “Pay it forward”

“Pay it forward” betekent dat de begunstigde van een goede daad anderen “terugbetaald” in plaats van de weldoener. Wij geloven in “pay it forward” en doneren het budget, dat wij normaal gesproken voor het eindejaarsgeschenk uitgeven, aan goede doelen.

We hebben onze Nederlandse klanten gevraagd om voor één van de volgende drie goede doelen te stemmen. 566 mensen hebben meegedaan. Dit zijn de resultaten:

1. Nationaal Ouderenfonds (38.7%)

Het lijkt onvoorstelbaar in Nederland, maar veel ouderen hebben het erg moeilijk. Hun gezondheid gaat achteruit en ze staan er soms alleen voor. Zo zijn er in ons land 200.000 ouderen extreem eenzaam. Dit betekent dat ze slechts een keer (of minder) in de vier weken een sociaal contact hebben. Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel dat zich uitsluitend inzet voor deze ouderen.

2. Duchenne Heroes (35.9%)

De Duchenne Heroes zetten zich in voor één groot doel: hoop op beter voor kinderen met de spierziekte Duchenne. Deze slopende ziekte is nu nog ongeneselijk, maar een medicijn is dichtbij. Stichting Duchenne Parent Project financiert onderzoek en daarvoor is sponsorgeld nodig. Jij kunt het verschil maken!

3. Longfonds (25.4%)

Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) wil longziekten voorkomen en mensen met een longziekte goede zorg geven. Daarom is wetenschappelijk onderzoek de basis van hun werk. U kunt helpen om deze wetenschappelijke dromen dichterbij te brengen.

We wensen al onze klanten, relaties en vrienden sfeervolle kerstdagen en een succesvol nieuwjaar.

Lees Interacties