Skip links

Trouwe klant CEVA Logistics uit Heerlen breidt aantal Euromate luchtreinigers uit

Maar liefst 150 luchtreinigers van Euromate had CEVA Logistics uit Heerlen al hangen maar vorige week kwamen daar nog eens 7 ETO-special luchtreinigers bij! Een uitbreiding door een tevreden klant. Technical Sales Support René van Putten en zijn collega’s Johan Slijkhuis en Eric Buijs leverden ze af.

Bij CEVA Logistics worden de containers met medische artikelen gelost en in het warehouse opgeslagen. Deze medische artikelen worden ontsmet met ethyleenoxide gas. De mogelijkheid bestaat dat er gas in de verpakkingen aanwezig is en daarom is er ook een risico dat dit gas vrijkomt in het warehouse. Dat wil CEVA Logistics tegen gaan.

Ondanks het te kort aan monteurs (door de corona crisis), hebben we wel laten zien dat in deze vreemde tijden toch dit project is afgerond. Klant zeer tevreden, Euromate tevreden en wij hebben een leuke (en zware) klus afgerond, aldus René. Ceva Logistics kan nu, in schone lucht, door met haar processen, dat daarmee de zorg ondersteunt.

De ETO-special is speciaal ontwikkeld voor logistieke hallen en warehouses. Dankzij de geavanceerde meetstations en meetpunten op verschillende locaties in de hal, heeft de gebruiker altijd inzicht in de actuele waarden (en de effectieve werking van het systeem!) en kunnen automatische alerts, tot op een zeer laag niveau, worden ingesteld.

Meer weten over de ETO-special luchtreiniger? Mail naar request@euromate.com of bel 076 5789 550. Liever een gesprek met een adviseur skype of whatsapp video? Laat het ons ook weten, dan zorgen wij voor een gesprek naar wens. Ondanks deze moeilijke tijden staat Euromate voor u klaar!

Lees Interacties