Skip links

Blog van Michiel Magermans (medewerker Euromate) over het diverse werkgebied van schone lucht!

binneluchtvervuiling, luchtkwaliteit

Vetafzuiging, (fijn-) stofafzuiging, tabaksrook en geurtjes

In de tijd dat ik bij Euromate werk heb ik al heel vaak klanten kunnen helpen over diverse vraagstukken op het gebied van luchtreiniging. Als eerste- of tweedelijns aanspreekpunt voor de bestaande klanten of potentiële klanten. Maar ook voor diverse installatiebureaus of technisch beheerders. Of het nu gaat om keukenfiltratie, geurfilterkasten, tabaksrook, grof stof, fijnstof of industriële gassen, het maakt niet uit.

Samen met onze adviseurs en servicemonteurs heb ik leuke ervaringen opgedaan in het veld door mee te gaan naar de eindgebruikers van onze Euromate-luchtreinigers. Wat vooral bijzonder is om te zien en te ervaren, is dat onze professionele luchtreinigers heel breed gebruikt en ingezet worden. Enkele voorbeelden uit de praktijk: tandartsen, casino’s, logistieke dienstverleners, verpleeg- en verzorgingstehuizen en productielocaties.

Met onze diversiteit aan filters en de toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld met actief koolfilters (Carbon), Hepa- en MediaMax filters en elektrostatische filtercellen is er voor bijna elk probleem een oplossing. Heeft u een vraag hoe Euromate de binnenlucht binnen uw organisatie kan optimaliseren?

Ik adviseer u graag over onze oplossingen. Er is niets leuker dan met u mee te denken en samen tot een passende oplossing te komen. Telefonisch zijn we bereikbaar via telefoonnummer 076-5789577.

Lees Interacties