Skip links

Blog van Danny Gijsbers (service monteur in de regio Den Haag)

benauwd stank luchtreiniger

Afgelopen week schreef Danny Gijsbers (service monteur in de regio Den Haag) van ons een leuke blog over nare luchtjes die wel eens in de zorgsector voor hinder kunnen zorgen. Bij nare luchtjes in de zorg moet je o.a. denken aan geuren van:

  • Incontinentie
  • Opslag van containers
  • Medisch behandelmateriaal
  • Patiënten
  • (kleinschalige) operaties

Een luchtreiniger met een geurfilter (CarbonMax) lost de nare geuren op. Danny Gijsbers maakt in zijn blog duidelijk dat de praktijkervaring zo belangrijk is en dat een proefopstelling hierbij kan helpen:

“…..In onze brochures, website of gesprekken met de klant wordt vaak over de luchtreiniger met CarbonMax gesproken: dat deze zo goed de nare luchtjes verwijdert. Gedurende de introductie van de CarbonMax is deze geïnstalleerd bij een aantal bejaardentehuizen bij mij in de regio. Het personeel van de bejaardenhuizen hadden soms vragen over de luchtreiniger. De vraag was of de filters ook ècht de geuren weg zouden halen zoals de bedoeling is. Ik adviseerde om de luchtreiniger een dag of twee op proef te plaatsen uit te zetten?? om het verschil te laten ervaren. De volgende keer dat ik langskwam voor onderhoud vertelde het personeel dat ze enorm positief zijn over het resultaat en dat het verschil zo duidelijk merkbaar was. Ook voor mijzelf was het mooi om te zien deze luchtreiniger zo goed werkt……”

Heeft u problemen met nare geuren? Probeer eens een proefopstelling met de luchtreiniger CarbonMax. Interesse? Neem contact op via:

Lees Interacties