Skip links

Luchtkwaliteit verbeteren in huis

Zoekt u een luchtreiniger voor in huis? Heeft u problemen in de binnenlucht en wenst deze op te lossen? In huis is vaak sprake van luchtvervuiling door fijnstof, micro-organismen, bacteriën/virussen, schimmels en pollen. Het houden van huisdieren brengt ook de nodige haren, huidschilfers en allergenen met zich mee. Mensen met longziekten, astma, COPD en patiënten die aan hooikoorts of een stofallergie leiden door luchtvervuiling hebben veel baat bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.

De luchtkwaliteit verbeteren in huis levert voordelen op:

  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht;
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof;
  • Energiezuinig: verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid en niet direct naar buiten geblazen;
  • Frisse leefomgeving (o.a. slaapkamer, woonkamer, keuken);
  • Minder vaak schoonmaken omdat vervuiling (b.v. van huisdieren, tapijt, stof, haren) door de luchtreiniger wordt opgevangen;
  • De lucht is gezonder dus men is minder vaak ziek;

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op

Je ventilatie op orde brengen om besmettings-risico’s te verkleinen? Zo makkelijk is dat helemaal niet! Een ventilatiesysteem aanpassen is een ingewikkelde en prijzige klus!
Rutte heeft het over 15 minuten per dag de ramen open zetten. Dit is allemaal niet voldoende!

De oplossing: Mobiele luchtreiniging toevoegen aan de ruimte en dat voor de kosten van 1 kopje koffie per dag!

De Pure Air Shield 3300 en VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn effectieve luchtreinigers om virussen, zoals SARS-Cov-2 (Coronavirus/COVID-19), in de binnenlucht te minimaliseren.

De werking van onze apparaten is bewezen effectief en onafhankelijk beoordeeld door internationaal erkende onderzoeksinstituten. Overal waar mensen actief zijn worden aerosolen uitgestoten. Onze producten filteren deze aerosolen uit de lucht, waardoor virussen en bacteriën veel minder kans krijgen om mensen te besmetten.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst is schone lucht een voorwaarde voor een gezonde werksituatie. In kantoren, warehouses, grote fabrieken en op scholen. Schone lucht komt niet zomaar uit de lucht vallen. Investeer nu in schone lucht!

Zij halen opgelucht adem

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

Wat zeggen onze klanten?

“Het voordeel is dat wij allemaal merken dat niet alleen de luchtjes verdwenen zijn, maar ook de lucht veel fijner en aangenamer voelt.”
Kinderdagverblijf Belle Fleur

“Onze collega’s vinden de luchtreinigers helemaal top!”
Kinderdagverblijf Madelief

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Luchtreiniger in huis

Om de luchtkwaliteit te verhogen is een luchtreiniger in huis nodig. De vervuilde lucht wordt aangezogen door de luchtreiniger, gefilterd en schoon teruggeblazen. Het is bewezen dat een luchtreiniger de luchtkwaliteit verbetert en de klachten vermindert. De slaapkamer is overigens de ruimte met de meeste vervuilers. Als de klachten als, benauwdheid, verergering van bestaande longziektes en hoesten toenemen is de kans groot dat de luchtkwaliteit in huis aan het afnemen is.

Altijd een passende oplossing

In het assortiment van Euromate zijn diverse luchtreinigers (zoals de VisionAir luchtreiniger) die de problemen in de binnenlucht op kunnen lossen. Het hangt van het probleem af welk filter in de luchtreiniger wordt geplaatst. Er zijn filters die vooral bedoeld zijn om vervuiling in de slaapkamer op te lossen. Andere filters zijn meer gericht op problemen zoals geuren, bacteriën, virussen, schimmels, enz. Alle luchtreinigers van Euromate zijn stand-alone, plug-en-play (stekkerklaar) en multi-inzetbaar.