Skip links

Luchtkwaliteit verbeteren

in huis

Zoekt u een luchtreiniger voor in huis? Heeft u problemen in de binnenlucht en wenst deze op te lossen? In huis is vaak sprake van luchtvervuiling door fijnstof, micro-organismen, bacteriën/virussen, schimmels en pollen. Het houden van huisdieren brengt ook de nodige haren, huidschilfers en allergenen met zich mee. Mensen met longziekten, astma,  COPD en patiënten die aan hooikoorts of een stofallergie leiden door luchtvervuiling hebben veel baat bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

Luchtreiniger in huis

Om de luchtkwaliteit te verhogen is een luchtreiniger in huis nodig. De vervuilde lucht wordt aangezogen door de luchtreiniger, gefilterd en schoon teruggeblazen. Het is bewezen dat een luchtreiniger de luchtkwaliteit verbetert en de klachten vermindert. De slaapkamer is overigens de ruimte met de meeste vervuilers. Als de klachten als, benauwdheid, verergering van bestaande longziektes en hoesten toenemen is de kans groot dat de luchtkwaliteit in huis aan het afnemen is.

In het assortiment van Euromate zijn diverse luchtreinigers (zoals de VisionAir luchtreiniger) die de problemen in de binnenlucht op kunnen lossen. Het hangt van het probleem af welk filter in de luchtreiniger wordt geplaatst. Er zijn filters die vooral bedoeld zijn om vervuiling in de slaapkamer op te lossen. Andere filters zijn meer gericht op problemen zoals geuren, bacteriën, virussen, schimmels, enz. Alle luchtreinigers van Euromate worden gratis geïnstalleerd, zijn stand-alone, plug-en-play (stekkerklaar) en multi-inzetbaar.

Voordelen van verbeteren van de luchtkwaliteit in huis

De luchtkwaliteit verbeteren in huis levert voordelen op, zoals:

  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht;
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof;
  • Energiezuinig: verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid en niet direct naar buiten geblazen;
  • Frisse leefomgeving (o.a. slaapkamer, woonkamer, keuken);
  • Minder vaak schoonmaken omdat vervuiling (b.v. van huisdieren, tapijt, stof, haren) door de luchtreiniger wordt opgevangen;
  • De lucht is gezonder dus men is minder vaak ziek;

 

Vragen of gratis advies nodig?

Zijn er vragen over de luchtkwaliteit of wenst u een gratis inventarisatie op locatie? Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.