Skip links

VERBETER DE LUCHTKWALITEIT IN DE TANDARTSPRAKTIJK

Filter fijnstof en onaangename geuren

  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht;
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof;
  • Energiezuinig: verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid in de behandelkamer en niet direct naar buiten geblazen;
  • Goed imago: onderscheidend binnen de branche naar personeel en patient
Featured image

MEER WETEN OVER LUCHTREINIGING OF EEN GRATIS INVENTARISATIE OP LOCATIE?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

In de tandartspraktijk wordt de binnenlucht continu vervuild door kwik, dampen, fijnstof en micro-organismen, geuren, kleine stukjes ronddwarrelend metaal, porselein, keramische deeltjes, chemische ontsmettingsmiddelen, monomeren, evenals bacteriën en virussen. Dit is voor zowel de patiënten als de werknemers ongezond. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de luchtkwaliteit te verbeteren in de tandartspraktijk.

ZIJ HALEN OPGELUCHT ADEM

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN


“Het blijft werk waar veel stof bij vrij komt. Bij het wisselen van de filters zien we hoeveel er wordt afgevangen. De bevestiging dat we goed hebben gedaan aan deze investering!”
Tandtechnicus en mede-eigenaar van Dental Form

“Tijdens het servicebezoek worden de filters vervangen, dan pas realiseer ik mij hoeveel vuil er uit de lucht wordt gehaald!.”
Röttger Dental Technologie

HEEFT U VRAGEN OVER DE LUCHTKWALITEIT OP UW LOCATIE EN WAT U HIERHAAN KUNT DOEN?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Luchtreiniger

Euromate beschikt over diverse luchtreinigers die in staat zijn om de specifieke vervuiling in de praktijk aan te pakken. Een Grace luchtreiniger of een VisionAir luchtreiniger MicrobeFree is in staat om de problemen die binnen een tandarts praktijk voorkomen specifiek aan te pakken. Het filter verwijdert effectief de luchtvervuiling in de praktijk zoals kwikdamp, zwevende metaaldeeltjes, porselein, keramische deeltjes, chemische desinfectanten, monomeren, bacteriën en virussen.

VisionAir Luchtreiniger

In de wachtkamer van de tandartspraktijk maar ook in de behandelkamer is ook vaak sprake van geur en stankoverlast. Hiervoor wordt de VisionAir luchtreiniger uitgerust met een CarbonMax filter. Het CarbonMax filter bevat actief kool en zorgt ervoor dat de lucht wordt gereinigd van nare luchtjes. Het doel van de luchtreinigers van Euromate is om een gezond binnenklimaat te realiseren voor de patiënt en personeel. Alle luchtreinigers van Euromate worden gratis geïnstalleerd, zijn stand-alone, plug-en-play.