Skip links

Verbeter de luchtkwaliteit in de tandartspraktijk

In de tandartspraktijk wordt de binnenlucht continu vervuild door kwik, dampen, fijnstof en micro-organismen, geuren, kleine stukjes ronddwarrelend metaal, porselein, keramische deeltjes, chemische ontsmettingsmiddelen, monomeren, evenals bacteriën en virussen. Dit is voor zowel de patiënten als de werknemers ongezond. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de luchtkwaliteit te verbeteren in de tandartspraktijk.

Featured image

Meer weten over luchtreiniging of een gratis inventarisatie op locatie?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Filter fijnstof en onaangename geuren

  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht;
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof;
  • Energiezuinig: verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid in de behandelkamer en niet direct naar buiten geblazen;
  • Goed imago: onderscheidend binnen de branche naar personeel en patiënt.

ZIJ HALEN OPGELUCHT ADEM

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

Wat zeggen onze klanten?

“Een schoon werkmilieu was voor mij doorslaggevend voor de aanschaf van onze luchtreinigers.”
Tandartspraktijk Wiewel

“Ieder uur wordt de lucht in de ruimtes een aantal keer ververst. Dat geeft echt een veilig gevoel. Niet alleen voor ons als medewerkers, maar ook voor onze patiënten!”
Tandartspraktijk Blok

 

Verdient de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers ook de hoogste prioriteit? Wij adviseren u graag.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Luchtreiniger

Euromate beschikt over diverse luchtreinigers die in staat zijn om de specifieke vervuiling in de praktijk aan te pakken. Een VisionAir luchtreiniger MicrobeFree is in staat om de problemen die binnen een tandartspraktijk voorkomen specifiek aan te pakken. Het filter verwijdert effectief de luchtvervuiling in de praktijk zoals kwikdamp, zwevende metaaldeeltjes, porselein, keramische deeltjes, chemische desinfectanten, monomeren, bacteriën en virussen.

Visionaire luchtreinigers

In de wachtkamer van de tandartspraktijk maar ook in de behandelkamer is ook vaak sprake van geur en stankoverlast. Hiervoor wordt de VisionAir luchtreiniger uitgerust met een CarbonMax filter. Het CarbonMax filter bevat actief kool en zorgt ervoor dat de lucht wordt gereinigd van nare luchtjes. Het doel van de luchtreinigers van Euromate is om een gezond binnenklimaat te realiseren voor de patiënt en personeel. Alle luchtreinigers van Euromate zijn stand-alone, plug-en-play en geschikt voor diverse toepassingen.