Skip links

Verbeter de luchtkwaliteit in een orthopedisch bedrijf

U zult het vast herkennen: onaangename geurtjes, stank en dampen van lakken, lijmen, kunstharsen en andere materialen in de werkruimte. Of monomeren en (fijn)stof door gipsafdrukken en schuurwerkzaamheden. Het hoort bij het werk maar het is ook heel slecht voor uw gezondheid én hinderlijk voor zowel de medewerkers als de patiënten. Niet gek dat o.a. longontstekingen veel vaker voorkomen in uw branche. Andere gezondheidsklachten zijn onder andere: ademhalingsproblemen, eczeem en allergische reacties.

Orthopedische schoenmaker, orthopedisch technicus, zolenmaker, ocularist, prothesist, orthesist of aanverwant beroep? Werk niet langer in fijnstof en onaangename geuren! Het is slecht voor je gezondheid en de oplossing is simpel: een luchtreiniger van Euromate!

  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht.
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof.
  • Lager ziekteverzuim: personeel werkt in een gezonde lucht.
  • Minder kosten van schoonmaak: minder vervuiling in de lucht dat neerdwarrelt.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op

Zij halen opgelucht adem

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

Wat zeggen onze klanten?

“De medewerkers van de productieafdeling zetten de VisionAir luchtreiniger altijd aan in dezelfde stand.”
Robert Schilte Orthopedie

“We zijn zeer tevreden over het product en de service van Euromate.”
Schoenmakerij Bergen

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

 

Goed voor uw gezondheid maar ook andere voordelen

Door het productieproces van maatwerk producten komen er veel vervuilende deeltjes in de binnenlucht die uw gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. Zorg voor een gezonde werkomgeving en wacht niet op vervolgklachten als slaapstoornissen en chronische luchtweginfecties! Een luchtreiniger van Euromate biedt vele voordelen:

  • Groot bereik, effectief en efficiënt.
  • Minder schoonmaakwerk en storingen aan apparatuur.
  • Door recirculatie gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.
  • Energiezuinig, geluidsarm en gebruiksvriendelijk.
  • Plug en play systeem dat zonder hak- en breekwerk in plafond of aan de muur bevestigd kan worden.

Luchtreiniger tegen vervelende geuren, monomeren en (fijn)stof

In een bedrijf dat orthopedische hulpmiddelen maakt hangen vaak vervelende geuren, monomeren en veel (fijn)stof. Die ontstaan tijdens slijpen en schuren van kunststof, harsen en gips. De VisionAir luchtreiniger of Grace luchtreiniger zal geuren en (fijn)stof van kunststof en gips maar ook monomeren verminderen. De vervuilde lucht wordt aangezogen, gefilterd en reukloos weer teruggeblazen in de ruimte. Het filter dat hiervoor wordt gebruikt is een CarbonMax filter. Het bevat koolstof dat in staat is om gassen en geuren op te vangen. Dat is wel zo prettig want een orthopedisch medewerker werkt langdurig in dezelfde ruimte en dan zijn vervelende geuren niet prettig om in te werken. Bent u benieuwd of een luchtreiniger de problemen in de luchtkwaliteit van uw orthopedische bedrijf kan oplossen? Neem dan snel contact met ons op!