Skip links

Luchtkwaliteit verbeteren in de zorg

De luchtkwaliteit in de zorg veroorzaakt steeds vaker problemen voor personeel en patiënt. Denk hierbij aan geuroverlast en beperkte ventilatie. De nare luchtjes worden veroorzaakt door o.a. medische behandelingen, lijflucht van de patiënt en incontinentiemateriaal. Ventilatie is vaak een probleem met het oog op privacy (het raam moet dicht blijven) maar ook door energiebesparende maatregelen (o.a. raamloze ruimtes, minder ventilatiecapaciteit in de luchtbehandeling). Door luchtreiniging worden nare luchtjes uit de lucht gefilterd en de lucht beter geventileerd.

Los hinderlijke en irriterende geuroverlast op met een luchtreiniger

  • Hoge productiviteit, personeel is minder vermoeid
  • Gezonde aanvoer van verse lucht
  • Geen last van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof
  • Energiezuinig, verwarmde en gekoelde lucht wordt beter verspreid

 

Meer weten?

Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op

 

Zij halen opgelucht adem

Verpleeg- en ziekenhuizen met schone binnenlucht

➝ Bekijk alle bedrijven

Wat zeggen onze klanten?

“Onze collega heeft veel minder vaak een longontsteking, dat is mede te danken aan de luchtreiniger.”
Zorgcentrum Pieter van Foreest

“De oplossing voldoet aan onze twee voorwaarden: de geurtjes zijn weg en de lucht wordt gezuiverd van stof. Daarbij is er ook nog een verfrissende geur aan toegevoegd!”
Patyna Zorgcentrum

“We voelen ons allemaal energieker aan het einde van de dag. Er is duidelijk zichtbaar minder stof. Daarbij zijn de geuren neutraal, wat prettiger is om in te werken!”
Erasmus Sophia Kinderziekenhuis

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Voor wie is de luchtreiniger?

De luchtreinigers voor in de zorg van Euromate zijn uitgerust met verschillende filters die stank, nare luchtjes en fijnstof kunnen filteren. De luchtreinigers kunnen worden gebruikt in o.a.:

  • Ziekenhuizen
  • Verpleeghuizen
  • Zorginstellingen
  • Psychiatrische instellingen
  • Alle aanverwante instellingen

Visionaire luchtreinigers

In zowel de wachtkamer als de behandelkamer is ook vaak sprake van geur en stankoverlast. Hiervoor wordt de VisionAir luchtreiniger uitgerust met een CarbonMax filter. Het CarbonMax filter bevat actief kool en zorgt ervoor dat de lucht wordt gereinigd van nare luchtjes. Het doel van de luchtreinigers van Euromate is om een gezond binnenklimaat te realiseren voor de patiënt en personeel. Alle luchtreinigers van Euromate zijn stand-alone, plug-en-play en geschikt voor diverse toepassingen.