Skip links

Luchtreiniger kinderopvang

Nieuwe eisen voor luchtkwaliteit

en ventilatie in kinderopvang

Vanaf 1 april 2017 moet de kinderopvang voldoen aan het Bouwbesluit 2012. Dat is maar goed ook want uit onderzoeken van verschillende GGD’en blijkt dat de luchtkwaliteit in veel kindercentra voor verbetering vatbaar is (bron: GGD). In het nieuwe Bouwbesluit 2012 staan strengere eisen voor luchtkwaliteit en ventilatie omschreven. Nieuwe eisen en wetgeving roepen altijd vragen op, zeker als het gaat om de luchtkwaliteit. Moeten we de luchtkwaliteit meten? Moeten er verbouwingen plaats vinden? Veel vragen…maar hoe zit het nu eigenlijk?

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

 

Kinderopvang met schone binnenlucht

In de kinderopvang wordt de binnenlucht continu vervuild door geuren, fijnstof, micro-organismen, bacteriën en virussen. Dit is voor zowel de kinderen als de medewerkers ongezond. Het kan ziektes, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Euromate heeft diverse kinderopvang vestigingen als klant. Twee daarvan zijn Kindercentrum Belle Fleur in Prinsenbeek/Breda en Kinderopvang De Ronde Venen in Vinkeveen. U wilt ook een gezonde en frisse omgeving voor uw medewerkers en kinderen? Neem dan contact met ons op.

Referentie van luchtreiniging in de kinderopvang

  • Kinderopvang Belle Fleur (Prinsenbeek): de stank van luiers is opgelost met een VisionAir OdourFree;

Euromate, al 40 jaar deskundig in het verbeteren van de luchtkwaliteit voor inpandige ruimtes in de kinderopvang

Euromate is, met 40 jaar ervaring, expert in het verbeteren van de luchtkwaliteit voor inpandige ruimtes. In de kinderopvang heeft Euromate veel ervaring door het oplossen van stankoverlast in de verschoonruimte maar ook met het verbeteren van de binnenlucht als de opvang vlakbij de snelweg is gelegen. In alle gevallen verbetert Euromate de luchtkwaliteit zonder bouwkundige aanpassing (plug en play).

Luchtreiniging tegen vervelende geuren

Nare luchtjes zijn niet bevorderlijk voor de medewerkers in de kinderopvang en voor bezoekers (ouders van kinderen) maar kunnen vrij eenvoudig worden opgelost. Een luchtreiniger tegen vervelende geuren is in staat om de stank op te nemen, te filteren en neutraal weer terug te blazen in de ruimte. Euromate heeft de VisionAir luchtreiniger tegen vervelende geuren uitgerust met een CarbonMax filter. Deze bevat veel koolstof zodat gassen en geuren achterblijven in het filter.

Vragen of gratis advies nodig?

Zijn er vragen over de luchtkwaliteit of wenst u een gratis inventarisatie op locatie? Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op: