Skip links

Schone lucht óók essentieel in het kantoor van de toekomst!

Nu de coronamaatregelen afgeschaft zijn, hebben facilitair managers de balans opgemaakt. Hoe wordt er omgegaan met de terugkeer van de medewerkers naar kantoor? Organisaties werken aan scenario’s waarbij hybride het sleutelwoord lijkt te zijn. Dat het kantoor ‘van de toekomst’ een andere functie krijgt bij veel bedrijven staat in ieder geval vast. Hoe gaat dit eruit zien?

Het is aannemelijk dat kantoren veel meer een ontmoetingsfunctie krijgen dan dat ze puur fungeren als werkplek. Mensen vinden het prettig om elkaar te zien voor vergaderingen, brainstorms en om nieuwe collega’s in te werken. Het is belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in de luchtkwaliteit, zodat er een gezonde en veilige werkomgeving ontstaat voor nu en later.

Hoe ging het bij Euromate op kantoor in coronatijd?

Euromate luchtreiniging aerosolen coronavirusAls autoriteit op het gebied van luchtreiniging moeten we natuurlijk wel het goede voorbeeld geven! Op alle werkplekken hangen onze luchtreinigers, zodat alle medewerkers continu voorzien worden van gezonde, schone binnenlucht. Tijdens de coronapandemie konden we hierdoor gewoon op kantoor blijven werken. Zo liepen alle bedrijfsprocessen beter door. Maar werktechnisch én sociaal gezien is het ook erg fijn te kunnen sparren met collega’s. Dat is toch beter dan overleggen achter een beeldscherm!

Optimaliseer de luchtkwaliteit in uw kantoor!

In deze tijden is er meer en meer aandacht voor schone lucht op de werkplek. Om uw medewerkers te beschermen tegen besmetting en dus gezond te houden zult u goed moeten kijken naar de luchtkwaliteit. Stel uw personeel en gasten niet langer bloot aan vervuilende stofdeeltjes, bacteriën, virussen (zoals Sars-CoV-2), allergenen, geuren en tabaksrook. Maak een einde aan die vervelende gezondheidsklachten. Zorg voor goede en gezonde luchtkwaliteit. De VisionAir Blue Line en Pure Air Shield 3300 luchtreinigers zijn hiervoor de perfecte oplossing.

Dankzij deze luchtreinigers pakt u elk probleem met uw binnenlucht effectief aan. Het stijlvolle design van de luchtreinigers past in ieder interieur. Ze maken allebei weinig geluid en zijn qua bediening zeer gebruiksvriendelijk. De VisionAir Blue Line luchtreiniger is geschikt voor installatie aan het plafond, aan de muur of op een verrijdbare display. De Pure Air Shield 3300 is, net als de VisionAir, een stand alone apparaat, er is dus geen hak en breekwerk nodig.

De nieuwe generatie luchtreinigers voor bedrijven pakt binnenluchtvervuiling op kantoren effectief aan.

 • Luchtverversing op kantoor zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving.
 • Luchtreiniging op kantoor heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim
 • Vermindert concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn-, keel- en neusklachten
 • Zorgt voor een veilige, virusvrije werkomgeving!!

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Zij halen opgelucht adem

Bedrijven met schone binnenlucht

➝ Bekijk meer bedrijven

Wat zeggen onze klanten?

“Ik ben zo blij met die luchtreinigers! Het werkt hartstikke goed, klachten verdwenen en medewerkers zijn tevreden.”
Ricoh

“Het geeft echt een schone lucht. We ervaren nooit meer vreemde luchtjes op de afdeling. De units zijn bijna geruisloos!”
Kerger

“Wat een verbetering! Als de luchtreiniger uitstaat merken wij direct het verschil. Het is gewoon veel prettiger om in deze ruimte te zijn.”
HVC

“We zijn erg te spreken over de snelle werking van de luchtreinigers.”
The Industrial Bank

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Luchtkwaliteit op kantoor

Om te weten hoe de luchtkwaliteit op kantoor is dient de situatie in kaart te worden gebracht. Euromate heeft al 45 jaar ervaring in dit onderwerp en daardoor kunnen wij met een aantal vragen de sitiuatie goed inschatten. Wanneer u of de adviseur toch van mening zijn dat een luchtkwaliteitsmeting verstandig is, dan kunnen wij u helpen bij het vinden van een partij die dit in kaart kan brengen.

De unieke filtercombinaties van onze luchtreinigers sluiten aan op verschillende soorten luchtvervuiling. Pak heel gericht de luchtvervuiling aan waar u het meest last van heeft met luchtreiniging.

 • DustFree; ga (on)zichtbaar (fijn)stof te lijf
 • MicrobeFree; filter virussen en bacteriën uit de lucht
 • GasFree; pak schadelijke gassen en het Sick Building Syndrome aan
 • SmokeFree; zuiver lucht in rookruimten
 • OdourFree; voorkom dat vervelende en indringende geuren blijven hangen

Zorg voor een écht schone binnenlucht

Slechte luchtkwaliteit op kantoor zorgt voor een ongezonde werkplek en dat leidt tot vervelende gezondheidsklachten. Een gezonde en prettige werkomgeving heeft een positief effect op de productiviteit, het ziekteverzuim en het imago van uw organisatie. Om de luchtkwaliteit in kantoren te verhogen is een luchtreiniger de snelste en makkelijkste oplossing. Een frisse kantooromgeving waarin de luchtkwaliteit verbetert, levert veel voordelen op:

 • Verhoogde productiviteit (gezonde lucht houdt medewerkers scherp en fit).
 • Luchtverversing van de binnenlucht.
 • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof.
 • Energiezuinig; verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid in het kantoor en niet direct naar buiten geblazen.
 • Frisse en toegankelijke kantoorruime.
 • Hogere productiviteit; personeel is minder vermoeid aan het einde van de dag.
 • Lager ziekteverzuim; minder last van hoofdpijn, concentratieproblemen, vermoeidheid en keel- en neusklachten.
 • Goed imago van uw bedrijf