Skip links

Luchtreiniger kantoor

Luchtreiniger

op kantoor

Zoekt u een luchtreiniger voor op kantoor? Heeft u problemen in de binnenlucht en wenst deze op te lossen? Een luchtreiniger van Euromate is hiervoor de perfecte oplossing. Euromate heeft verschillende luchtreinigers die de problemen in de binnenlucht kunnen oplossen. Het hangt van het probleem af welk filter in de luchtreiniger wordt geplaatst.

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

Luchtkwaliteit meten op kantoor

Om te weten hoe de kwaliteit van de binnenlucht is dient de situatie in kaart te worden gebracht. Dit kan heel eenvoudig door de luchtkwaliteit in het kantoor op te meten met een luchtmeter. Euromate beschikt over luchtmeters die deeltjes kunnen meten in de binnenlucht (o.a. fijnstof) maar ook geuren en gassen in de lucht.

Een andere mogelijkheid is om een Pure Air Scan door Euromate uit te laten voeren. Een Pure Air Scan brengt de binnenlucht in kaart door middel van een luchtmonster wat in een onafhankelijk meetbureau (RPS Breda) wordt geanalyseerd.

Luchtkwaliteit verbeteren op kantoor

Er zijn filters die vooral bedoeld zijn om fijnstof in het kantoor op te lossen. Andere filters pakken problemen aan zoals geuren, bacteriën, virussen, schimmels, enz. Om de luchtkwaliteit te verhogen is een luchtreiniger op kantoor het meest belangrijk. Daarnaast is een goede ventilatie en luchtvochtigheid (niet te droge lucht) van belang. De luchtkwaliteit verbeteren op kantoor levert voordelen op, zoals:

  • Meer productiviteit (gezonde lucht houdt medewerkers scherp en fit);
  • Gezonde aanvoer van verse lucht door effectieve afzuiging en filtratie van de binnenlucht;
  • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof;
  • Energiezuinig: verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid in het kantoor en niet direct naar buiten geblazen;
  • Frisse en toegankelijke kantoorruimte;
  • Hogere productiviteit: personeel is minder vermoeid aan het einde van de dag;
  • Minder kosten van schoonmaak;
  • Lager ziekteverzuim;
  • Goed imago: onderscheidend binnen de branche;

Referentie van luchtreiniging in een kantoor

  • HVC NV (Alkmaar) – in de kantoorruimte zit een callcenter waar diverse medewerkers aan het werk zijn wat. Het is belangrijk om de luchtkwaliteit optimal te houden;

 

Vragen of gratis advies nodig?

Zijn er vragen over de luchtkwaliteitof wenst u een gratis inventarisatie op locatie? Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op: