Skip links

Vragen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren?

Neem contact op
of
bel ons: +31 (0)76 5789 550

Bedrijven met schone binnenlucht

 
 
Bekijk alle bedrijven

Luchtkwaliteit binnen – Luchtfiltering & luchtzuiveraars

De luchtkwaliteit binnen wordt beïnvloed door allerlei vervuilers. Naast geur, stof, rook en vet zijn er vele andere soorten luchtvervuilers, zoals pollen, virussen, roet, microbiologische verontreiniging, aërosolen, gassen of haardeeltjes. Deze vervuilers zorgen voor een verandering van de luchtkwaliteit binnen. De gassen en stofdeeltjes zweven in de lucht en worden ingeademd wat verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Als de luchtkwaliteit binnen lager wordt krijgen veel mensen last van vermoeidheid, hoofdpijn, droge ogen, neus irritaties en concentratieproblemen.

Verbeter de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf

De luchtkwaliteit binnen uw bedrijf is vaak lager dan buiten! De belangrijkste oorzaak hiervan is dat de buitenlucht continu in beweging is in tegenstelling tot de binnenlucht. Deze wordt vaak slecht geventileerd waardoor de hoeveelheid vervuilers groter wordt. Het aantal vervuilers neemt iedere dag toe maar krijgen simpelweg niet de kans naar buiten te gaan.. Voor een optimaal effect is het nodig dat de lucht beter in beweging komt en bovendien wordt gereinigd. Dit heet luchtreiniging en zorgt ervoor dat de lucht schoon en fris blijft. Luchtreinigers trekken vervuilde lucht naar zich toe, reinigen deze lucht en brengen schone lucht weer terug in de ruimte. Hiermee verbetert de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf.

Voordelen van luchtreiniging Euromate

Onze professionele luchtreinigers verzekeren dat de lucht in uw organisatie continu gezuiverd wordt en hebben verder de volgende voordelen:

  • Creëert een schone en gezonde binnenlucht
  • Geen last meer van bedompte luchtjes, nare geurtjes en stank
  • Verlaagt ziekteverzuim
  • Verlaagt schoonmaakkosten
  • Verbetert productiviteit
  • Verlaagt stookkosten

Professionele luchtreinigers

Luchtreinigers van het merk Euromate reinigen de binnenlucht. In branches zoals het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, bij de tandarts, de kapper en de schoenmaker wordt de binnenlucht continu vervuild door o.a. tabaksrook, fijnstof, kleine haardeeltjes, nare geuren, microbiologische vervuiling en kwikdampen. Met de Euromate VisionAir luchtreiniger wordt de lucht in een ruimte continu professioneel gereinigd. De luchtreiniger trekt de vervuilde lucht naar zich toe, reinigt deze lucht en brengt vervolgens de schone lucht weer terug in de ruimte.