Skip links

Bezoek ons op de Inter Airport Europe beurs

De Inter Airport Europe is de enige luchthavententoonstelling wereldwijd die alle aspecten van luchthaven-gerelateerde technologie en diensten behandelt. De tentoonstelling biedt oplossingen en ideeën voor de uitrusting van terminalgebouwen, de ontwerp- en planningsfase, de nieuwste apparatuur voor grondondersteuning en IT-systemen, allemaal op één plek. De beurs vindt plaats van dinsdag 8 oktober tot vrijdag 11 oktober in de Munich Trade Fair.

Euromate is dit jaar een van de exposanten. We hebben een stand met werkende rookfaciliteiten voorbereid, waar we onze nieuwe rookcabine en Airport Lounge-oplossingen presenteren. U kunt informatie over alle mogelijke rookoplossingen krijgen van ons verkoopteam.

Daarom nodigen wij u graag uit om een ​​kijkje te komen nemen in onze stand. U kunt bij ons terecht voor een drankje en een vriendelijk gesprek met het Euromate-team. Het is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en meer te weten te komen over wat we de luchthavens te bieden hebben.

Uw aanwezigheid zal ons een grote eer doen en we kijken ernaar uit u te zien op onze stand in hal C6 op stand 2254. U kunt uw bezoek hier plannen.

Lees Interacties