Skip links

Referenties HF-serie

De HF luchtreinigers zijn robuste, volume luchtreinigingssystemen die zijn opgebouwd rondom een hoofdfilter en hebben een geïntegreerde ventilator. Het stofafzuiging systeem verwijdert luchtvervuiling die kenmerkend is voor grote bedrijfshallen en magazijnen met processen die gericht zijn op productie, verwerking, verpakking, transport en opslag.

Wilt u meer informatie over de HF-serie?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties DFI

De Dust Free Industrial 8500 (DFI) is een professionele luchtreiniger die zorgt voor een stofreductie tot wel 90%. De techniek berust op een innovatieve filtertechnologie waardoor altijd schone lucht verspreid wordt. De professionele luchtreiniger is speciaal ontwikkeld voor productie en industriële omgevingen zoals werkplaatsen, retailbedrijven, bouwmarkten, groothandels, distributiecentra en warehouses.

Wilt u meer informatie over de DFI-serie?

Referenties VisionAir Blue Line

De VisionAir Blue Line pakt schadelijke luchtvervuiling aan in middelgrote tot grote locaties. Dankzij de unieke filtercombinaties is hij breed inzetbaar. Deze luchtreiniger is geschikt voor installatie aan het plafond en aan de muur, of u kiest voor een verrijdbare standaard. De nieuwe generatie luchtreinigers filtert vervuiling en/of onaangename geuren in iedere binnenlucht. Optimaal comfort en bedieningsgemak.

Wilt u meer informatie over de VisionAir Blue Line?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties SF Keukenfiltratiesysteem

Bij elk kookproces komen vet-, rook- en roetdeeltjes vrij. Deze deeltjes hopen zich op in het afzuigkanaal en de ventilatoren. Dat brengt serieuze risico’s met zich mee, want veel deeltjes zijn ontvlambaar. Met het SF Keukenfiltratiesysteem van Euromate filtert u deze deeltjes vóórdat deze het ventilatiesysteem ingaat. U pakt brandgevaar op een effectieve manier aan, bespaart op onderhoudskosten en bent uw omgeving niet tot last met vervelende bakluchten.

Wilt u meer informatie over het SF Keukenfiltratiesysteem?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties Smoke 'n Go

De Smoke ‘n Go rookcabine heeft een modulaire opbouw en is geschikt voor het reguliere roken in ieder privaat of publiek gebouw. Het verwijdert onplezierige geuren met behulp van geurbestrijding en tabaksrook en verbetert zelfs de algemene kwaliteit van de binnenlucht.

Wilt u meer informatie over de Smoke 'n Go?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.